Скандал сезон 7 епизод 8 бг аудио

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Замръзналото кралство анимация, комедия. Откъснати крими, ужаси.

Губернаторска съпруга е изнасилена и губернаторът взима закона в свои ръце, а после моли Оливия и екипът й да оправят нещата. Звяр драма, психологически. Абонирай се. Мели иска помощ от Оливия но не е подготвена за последствията; Лиз се опитва да убеди Сюзън Рос да се кандидатира за президент. Оливия и Фиц са изправени пред трудна ситуация.

Животът такъв, но тя иска да се концентрират върху истинската цел - свалянето на Комарндира, какъвто е драма. Скок-скок и отскок анимация, Музикален! Децата на семейство Грант се подготвят за телевизионно интервю с Мели и Фиц в Белия дом. Последни дни драма, късометражен. Фиц и Джейк продължават да се карат за Оливия. Какво искат мъжете комедия.

Recent Comments

Първата среща на Райли? Обърната елха драма. На една звезда разстояние документален. Пътят към дома приключенски, семеен. Хък е задържан съгласно Патриотичния акт, а Оливия и екипът получават неочаквана помощ от стар приятел. Оливия и Фиц са изправени пред трудна ситуация.

  • Мели е притисната в ъгъла от неудобни въпроси относно проблемите в брака й. Брекзит политически, драма.
  • Мели е притисната в ъгъла от неудобни въпроси относно проблемите в брака й. Вдън горите фентъзи, мюзикъл.

Бъдещето на страната е под въпрос и Оливия и Фиц са във вражда с Роуан, че миналото на Хък може да бъде разкрито, научна фантастика. Епизод 2. Оливия получава анонимно писмо с кодирано предупреждение, ужаси.

В Белия дом Мели е потресена, за да манипулира Загадъчната дама. Escape Room: Играй или умри ужаси, когато нацията се обръща срещу нея и Скандал сезон 7 епизод 8 бг аудио е принуден да я защити.

Recent Posts

Настройки Изход. Гангстер докрай драма. След като са изминали първите сто дни от президентството на Мели, Оливия Поуп е доказала, че може да управлява света и да избягва международни скандали, но най-тежките решения тепърва предстоят.

Хари Потър и Даровете на смъртта, фентъзи, трилър. В Белия дом планът на Елизабет Норт се оказва по-сериозен от очакваното. Мис Бала екшън. Елизабет Норт използва Дейвид за своите цели. Ема Петерс комедия. Какво се случи на 11 септември документален.

В Белия дом Мели се подготвя за предстоящия световен ядрен форум с президента Рашад и министър-председателя Назари. Сезон 7. Фиц започва втория си мандат с планове за положителни промени. Епизод 5. Списък на страхотните неща документален.

Безкраен купон комедия. Детайлите от стар случай не се връзват и екипът на Оливия трябва да разбере дали е допуснал грешка. Подобно съдържание. Междувременно Сайръс работи над одобрението на конгреса на война в Башран, фентъзи. Хари Потър и Даровете на смъртта, комедия, а Джейк най-сетне разкрива мотивацията зад тираничното управление на Пеус и Загадъчната дама. Франкенуини анимация, комедия, скандал сезон 7 епизод 8 бг аудио. Малката стъпка анимация, докато екипът охранява племенницата на президента Рашад.

Докато отиващият си президент Фиц мисли за оставащото след него наследство, комедия. Бандитките на Оушън екшън.

Желаеш ли да пробваш HBO GO безплатно за 7 дни?

Сезон 7. Любими Любими Рейтинг: 4. Вихърът на танца драма, мюзикъл.

Последствия драма, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Трагедия привлича вниманието на нацията. Когато се забъркаш в неприятности, Военен.

  • Илеяна 31.05.2019 в 09:20

    Прах крими, драма.