Седмица на английски превод

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения. We are using the following form field to detect spammers.

Първият ден е понеделник. English days of week - дните от седмицата на английски се разделят на два вида: - почивни дни в седмицата, които по цял свят са събота и неделя и имат специалното наименование "weekend" - край на седмицата, което се е наложило даже и у нас. T-- w h-- s d Задайте в полето за търсене дума, словосъчетание или израз.

Изучаване на чужди езици онлайн. Това се дължи главно на голямото влияние на северноамериканската кино- и музикална индустрия.

We are sorry for the inconvenience. С това е най-широко разпространената разновидност на английския език. Обобщено показване на резултатите. Напишете английския превод на думата: Петък. Други думи, проверяван и разширяван с години. PONS речникът осигурява сигурността на седмица на английски превод, отнасящи се за време Other time-related words.

Уникално: Редакционно поддържания PONS онлайн речник, преводът на текст, а сега и база данни със стотици милиони автентични преводи от интернет, които показват как се използва даден израз в чуждия език.

Използвайте нашия преводач на текстове. С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, които са с високо ниво на доверие. Tano пр. Нивото, което посочвате ще бъде допълнително проверено от наш преподавател безплатно. Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения.

  • Ние ще празнуваме Рождество в четвъртък. Напишете английския превод на думата: Четвъртък.
  • Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва? Ние работим само пет дни.

Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията. По този начин те би трябвало лесно да се научават от възможно най-голям брой хора. Може седмица на английски превод маркирате повече от един отговор - - По-рядко се използва и само първата буква - само в календарите. You must sign in or sign up to start the quiz. Индивидуални преводни двойки.

Последователи - Абонати:

Той бил убеден, че основната причина за социалните размирици се крие в проблемите с общуването. Ето задачата с най-много неверни отговори в света.

Please do leave them untouched.

W Wednesday. T Tuesday. Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър. S Sunday. Time limit: 0.

Мобилно приложение

Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода. We are sorry for the inconvenience. С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, които са с високо ниво на доверие.

Your result has been entered into leaderboard Loading. Задайте в полето за търсене дума, словосъчетание или израз. Моля. Искате да преведете цяло изречение. Например изкуствените езици. Те са свързани преди всичко с произношението. M Monday! Разширете езиковите си познания за свободното време.

Предложение за интересна тема направете тук:

Докато работите с речника, изберете думите, които искате да научите по-късно. The fourth day is Thursday. Ако сме намерили подходящи примери в PONS речника, те ще се покажат на първо място. T-- f d-- i- F

Предложете нов запис. Досьо-2 сл. Към граматиката за ниво Beginner Начинаещи!