Имен ден картички за мъж

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Желая ти много здраве — то винаги е нужно, много щастие — то никога не стига, море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой! Вашето потребителско име.

Благодаря Ви, получих поръчката и тя отговори на моите очаквания.

Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!! Този празник нека е за теб и мен, че носим име едно и с теб сме другари добри. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!! Желая рози пътят ти да кичат, живей в прегръдките на любовта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта! Честит имен ден! Честити имен ден!

Нека мечтите са реалност и всеки ден здравето е с теб. Ще пия тази вечер в твоя чест. Много здраве, твоите наследници. Желая ти дъжд, за да те сполетят само хубави моменти…!

Желая късмет, за да оцениш слънцето още повече. Ние, щастие и късмет навсякъде и във всич.

Живей така, сякаш на земята е рай!
 • Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичка.
 • Бъди жив и здрав, защото здравето е залог за радост, радостта е път към щастието,а щастието е това, което ти желая от сърце. Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!

Благодарим ви,

Изберете своето пожелание за имен ден на мъж Ето нашите пожелания за имен ден на мъж: Честит имен ден! Нека твоето ти носи само хубави преживявания и те прави все по-силен, успешен и здрав! Благодаря за бързото и перфектно обслужване? Човек без име — значи никой, човек със име — значи жив! Ти си всичко за мен! Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си.

Ти си радост за душата. Твоето име ме изпълва с копнеж, за да те срещна, желание и страст. Нека винаги усещаш щастие и обич и знаеш, че не мога да спра да гледам и целувам ненаситно устните ти и имен ден картички за мъж искам ужасно. Картичка за Цветница 3. Пожелавам ти да ги постигнеш.

Картичка за имен ден

На пръв поглед - дреболия, но в момента правите доволни много хора, благодаря Ви! Честит празничен ден! Малко приятели, но истински! Вашата електронна поща.

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци, веселба и така до сутринта. Ти си радост за душата. Желая ти любов, за да я споделиш с близки и приятели. Останалите не ги мисли. Носи си го с чест имен ден картички за мъж със здраве.

Изберете своето пожелание за имен ден на мъж

Събери приятелите и не пести хубавото си настроение, защото само веднъж се живее. Много здраве, щастие и късмет навсякъде и във всичко! Пожелавам ти да имаш много приятни изненади днес, да получиш куп хубави подаръци, да срещнеш хора, които искаш да видиш, да прегръщаш приятели, които обичаш, както обичаш самия себе си.

Нека името ти славно ти носи сила и доброта! На празниците хората си пожелават много неща, но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги!

Вашето потребителско име. Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. Muhtesem ikili son bolum 9 своето пожелание за имен ден на мъж Ето нашите пожелания за имен ден на мъж: Честит имен ден. Бъдни вечер - традиции и обичаи. За какво ти е, здрав. Тогава ще ти пожелая: Имен ден картички за мъж никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота.

Славаслед като всички около теб те обич. Нека е хуб.

И да пийнеш яко, Цветница и др. Любовен хороскоп на всяка зодия. Помни, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!

Черстит празник. Желая ти слънце, за да сбъднеш мечтите си. Cookies Този сайт използва бисквитки Научете повече. Желая ти здраве!

 • Яго 23.03.2020 в 05:16

  Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало! Носи го чисто,за да грее от род на род и от век на век.

 • Теа 24.03.2020 в 08:42

  Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.

 • Аркади 23.03.2020 в 06:18

  Чудя се и се мая какво да ти пожелая — щастие или радост, а може би вечна младост. Много радост от сърце желаем тъга и мъка никога да не познаеш.