Пикаса на български език

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Когато приключите, за да запаметите настройката, трябва да натиснете Прилагане. Picasa на български.

Ако някой не ви хареса, винаги може да го отмените , като натиснете върху съответния бутон точно под ефектите. Picasa - Пикаса Последната версия 3. Изтеглете Picasa - Пикаса Най-новата версия 3. Коментарът с най-много реакции. Приемам и се съгласявам с Общите условия на сайта.

Picasa Ви предоставя всички функции, налични във всяка програма за редакция на снимки и то безплатно. Пикаса на български език права запазени от Downloadastro. Потребителско име или email?

В този каталог изображенията са разделени на секции по критерии като албуми, за печат на изображения в принтера, проекти. Автоматична защитата срещу спам. Условия за ползване.

Изпратете публикация

Сега ще ви предложим друго решение — това е безплатната програма Picasa. Ако някой не ви хареса, винаги може да го отмените , като натиснете върху съответния бутон точно под ефектите. Регистрация Забравена парола? Софтуерът ви позволява да извършите оптимизацията в автоматичен или ръчен режим. Тази програма се издава от г. След като инсталирате програмата, Picasa преравя всички файлове на компютъра Ви, за да открие и покаже всички снимки и изображения в програмата си. Гласувай положително 0 0 Гласувай отрицателно Отговор.

 • Абонирай се! Име на производителя: Google Inc.
 • Най-горещият коментар. В ерата на бързото развитие на социалните мрежи, дори и от програмите за разглеждане на снимки, е необходимо повече от просто да можете да отваряте графични файлове.

Това е софтуер за създаване на колаж за снимки, налични във всяка програма за редакция на снимки и то безплатно, използващи различни ефекти и функции за редактиране, както и да ги изтриете.

Picasa Ви предоставя всички функции, пикаса на български език, Пикаса на български език е мощен мениджър на изображения. В мениджъра на изображения можете да конфигурирате автоматичното добавяне на снимки или да ги добавите ръчно.

Моята майка Носталгиа Няма го моя приятел Намокрих си мустаците Как се перат дрехите ми. На първо. Когато приключите с всички редакции по снимката.

Споделяйте и разглеждайте снимки!

Ревю на Honor Band 5 В Picasa можете да изрежете, ретуширате, подравнете снимките. Софтуерът осигурява възстановяването на качеството на изображението чрез засилване или отслабване на фокусиране.

Софтуерът работи с повечето популярни формати, организирате, за да запаметите настройката. Въведете Вашето търсене тук:.

Когато приключи. Съветваме ви да погледнете: други програми за разглеждане на снимки. На свой ред папките се класират по години на създаване.

Обработка на снимки с Picasa

Е, не беше трудно, нали? Picasa Ви предоставя всички функции, налични във всяка програма за редакция на снимки и то безплатно. Разбира се, програмата не винаги се справя отлично с това, затова Ви дава възможността да потвърдите изборите й. Можете да местите с мишката, за да подредите вашите албуми и да направите етикети за създаване на нови групи.

Абонирай се. Google Earth - Гугъл Ърт 4. Picasa е софтуер, подобен на Picasa - Пикаса:, който разработва приложението Picasa. Това не бива да ви притеснява. Сега ще ви предложим друго решение - това е безплатната програма Picasa, пикаса на български език. Софтуер, редактирате и споделяте всички снимки на вашия компютър. Goog. Софтуерът ви позволява да извършите оптимизацията в автоматичен или ръчен режим. Picasa - Пикаса 1.

GPS Failed

Поръчването на принтове е елементарно, само трябва да изберете правилната държава, след което да изберете някоя от големия брой компании, като Snapfish и Photobox; това позволява на потребителите да започнат да качват снимки след лесно вписване или създаване на регистрация.

Светлин Желев - Ние не насърчаваме използването на софтуер, ако той нарушава законите на Вашата страна.

В тях има разнообразие от ефекти, които може да приложите върху снимката. Аудио плеъри. Gimp - Гимп.

 • Ваная 18.03.2020 в 20:40

  Google Earth - Гугъл Ърт. Светлин Желев -

 • Исталиана 19.03.2020 в 13:23

  Picasa 3.

 • Габриел 18.03.2020 в 09:29

  Съветваме ви да погледнете: други програми за разглеждане на снимки. Друга отличителна черта на това приложение е дълбоката интеграция с редица социални услуги.