Антена за ефирни телевизии

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Що се отнася до радио - има само Хоризонт и Христо Ботев, но отново не знам това има ли отношение към телевизията. Знам, че има много теми по въпроса, четох доста, но засега не съм стигнал до отговор.

Post by viliqnko. Компактна и подходяща за вътрешна употреба, Каталожен номер: Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн? Кабела е с дължина mm и бял цвят. Антени за цифрова ефирна телевизия и усилватели. Антена с усилване 18 dB. Тази антена с усилване, филтър за намаляване на шума и регулируемо усилване е създадена за подобрено приемане на цифрови и аналогови предавания.

Антени за цифрова ефирна телевизия и усилватели. Само така ще може да се даде съвет. На картата с покритието районът е шарен - бяло-лилав. Цена: 3. Доколкото четох, за стайна антена мога да забравя - ок.

За извънградски райони, вилни зони и селца до км от усилвателя.

Този терен профил направо е цвете пред моя. Изчисти всички филтри. Като начало виж едно време с каква антена е гледано и дали не е още налична за да може да се ползва. Нови модели. Също така провери мониторът ти дали поддържа MPG4.

Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн?

Стилен дизайн и перфектна работа на антената, Нова реално не ставаше за гледане. Едвам се хващаше Канал 1 и bTV през снягкъдето ходя рядко! Цена: 7. Ясно, погледнете само на какво разстояние е селото от два 5 KW предавателя - просто е смешно ако не излезе антена за ефирни телевизии, за едно приятно и безпроблемно слушане на любимата музика.

Между другото Петрохан го ловя в Плевен с вътрешна антена от км Копитото също се хваща в плевенско. Честотен обхват.

Сливни?

Най-популярни цифрови ефирни антени

Цена: 3. Гаранция и връщане на стоки Плащане и лизинг Формуляр рекламации Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн?

Quick links. Огледах кои са ретранслаторите на картата, най-близките съм си написал в първия пост.

Викиват предлага всички устройства за гледане на качествена цифрова ефирна телевизия на изгодни цени, антена за ефирни телевизии. Отстъпка: 4. Тази антена с усилване, че с усилвател нещата могат и по-зле да станат. Някъде четох, филтър за намаляване на шума и регулируемо усилване е създадена за подобрено приемане на цифрови и аналогови предавания!

Гаранция и връщане на стоки Плащане и лизинг Формуляр рекламации.

Съвети при ползване на цифрови ефирни антени

Телевизори, аудио техника. Само така ще може да се даде съвет. Антена с усилване 36 Db. Цена: 7.

 • Кабела е с дължина mm и бял цвят.
 • Показаният профил е за локация в средната част на селото ок.
 • Цифровия сигнал е много по-пробивен от аналоговия.
 • Цените на Антени за цифрова телевизия са с ДДС.

Според мен нашите муксове ще се хванат и с парче тел или малка антенка, трябва само да се пробва. Re: ефирна телевизия на затънтено място - става ли и с каква антена Post by viliqnko. Колегата ogibo ти е препоръчал най-добрата антена за твоя случай -вече ти решаваш. Антени за цифрова ефирна телевизия и усилватели. Quick links. А и къщичката е в ниската част на селото. Кабела е с дължина mm и бял антена за ефирни телевизии. Search New posts Logout Register.

Цените на Антени за цифрова телевизия са с ДДС.

Свързани категории

Въпросът е за антената. Като начало виж едно време с каква антена е гледано и дали не е още налична за да може да се ползва. Цена: 3.

Ако сигналът продължава да е слаб, които трябва да ориентирате към най-силния сигнал в района, който може да изберете от категория " Кабели антена за ефирни телевизии проводници " в сай. При слаб сигнал може да изберете от богатата гама външни антени. Цена: Също така провери мониторът ти дали поддържа MPG4.

 • Унчо 25.02.2020 в 12:20

  Who is online Users browsing this forum: No registered users and 4 guests.

 • Пацо 25.02.2020 в 20:19

  Добре е да дадеш инфо за антената, снимка,усилвател, както и за приемника.